050 314 41 20 info@targetlasergame.nl
Z

Grootste In Noord- Nederland

Z

Twee verdiepingen, meerdere thema's

Z

Ook op locatie mogelijk

Lasergamen op uw eigen lokatie

We komen langs met onze mobiele lasergame installatie om op je eigen locatie een spannend spel neer te zetten. Ook hebben wij de mogelijkheid om opblaasbare elementen mee te nemen om het parcours nog spannender te maken!

Lasergamen op locatie is eigenlijk overal mogelijk! Je kunt het zo gek niet bedenken, dit kan in het bos, tuin, school of zelfs in een supermarkt.
De enige voorwaarde is dat het donker moet zijn.

De kosten voor het lasergamen zijn € 350,- per uur. In 1 uur kunnen 3 games van 15 minuten gespeeld worden met maximaal 20 spelers per spel. Bij Lasergamen buiten Groningen rekenen wij voorrijkosten van € 0,35 per kilometer.

Als extra invulling van uw ruimte is het mogelijk om onze opblaasbare arena in te zetten. 20 grote kussens (1 – 2,5 meter hoog) die in een uur zijn op te zetten. Extra huurprijs van deze set is € 100,-.

Bedrijfsfeest

Studentenborrel, bedrijfsuitje of een vrijgezellenfeestje in het centrum van Groningen of op locatie? Voor groepen van 6 tot 100 personen biedt Target Lasergame diverse spectaculaire arrangementen aan.

Groepsuitje

Binnen en buiten, van fabriekshal tot supermarkt…. hoe gekker, hoe beter!  De enige voorwaarde is dat de locatie donker moet zijn. Vind hier alle informatie over outdoor Lasergamen

kinderfeestje

Een spannend kinderfeestje organiseren? Bij Target lasergame ben je aan het juiste adres. Bij ons kan er vanaf 6 kinderen al een feestje gegeven worden! Kijk snel bij onze kinderarrangementen.