050 314 41 20 info@targetlasergame.nl
Z

Grootste In Noord-Nederland

Z

Twee verdiepingen, meerdere thema's

Z

Op eigen locatie mogelijk!

Target lasergame

Het spel van 15 minuten kan worden gespeeld in een groep van minimaal 6 en maximaal 20 personen. Verdeeld in 2 teams is het de bedoeling dat er zoveel mogelijk punten worden verzameld. Deze punten verdien je door de tegenstander uit te schakelen.

Al je activiteiten worden geregistreerd zodat we na het spel een gedetailleerd score-formulier uit kunnen delen. Onder het genot van een hapje en een drankje kunnen de prestaties besproken worden. Wij hanteren een minimale leeftijd van 8 jaar, dit i.v.m. het formaat en de zwaarte van het vest. Groepen van minder dan 8 personen kunnen worden samengevoegd bij drukte, mits deze van dezelfde leeftijd zijn.

Voor groepen hebben diverse arrangementen.

Groepsuitje?

Bespreek nu de mogelijkheden!

Kinderfeestje?

Een spannend kinderfeestje organiseren? Bij Target lasergame ben je aan het juiste adres. Bij ons kan er vanaf 6 kinderen al een feestje gegeven worden! Kijk snel bij onze kinderarrangementen.

Bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest?

Studentenborrel, bedrijfsuitje of een vrijgezellenfeestje in het centrum van Groningen of op locatie? Voor groepen van 6 tot 100 personen biedt Target Lasergame diverse spectaculaire arrangementen aan.